Strandturen

På vej til badeturen.
På vej til badeturen.

Strandturen er en heldagstur på islandske heste gennem det smukke sydfynske landskab ned til stranden ved Damsbo og videre til havnen i Faldsled.

Jøkull i vandet med pigerne på en ridelejr.
Jøkull i vandet med pigerne på en ridelejr.

Hvis vejret er til det vil vi bade med hestene. Det er en fantastisk oplevelse at mærke hestene svømme under en, og selv om vandet ikke altid er så varmt, så er det en særlig oplevelse at mærke varmen fra den bare hesteryg.

Afsted i vandkanten.
Afsted i vandkanten.

Stranden ligger ud til Helnæsbugten, der i vikingetiden kan have været samlingshavn for Fyns ledingsflåde inden togterne i det fremmede.

Book en Strandtur

Heste, vand, sand og sol.
Heste, vand, sand og sol.

Strandturen

Turen starter kl 10 med opadling af hestene. Ca. kl 13 holder vi hvil og spiser frokost på Faldsled havn og omkring 16.30 er vi tilbage i Østrup. Du skal selv medbringe madpakke, medmindre andet er aftalt.

Strandturen, 26 km på 6 timer (2018.10.28)

3 kommentarer til “Strandturen”

 1. Hejsa. Har I ikke flere strandture tilbage her i juli måned? Eller måske bare en anden dagstur? Vi er 3 personer – 8, 12 år og en voksen :o) mvh. Jette

  1. Hej Jette. Tak for din kommentar. Der er ikke flere Strandture i sommerferien, men der er nogle Islandskabsture (heldagsture til Svanninge Bakker). Når I er inde på siden Islandskabsture kan I se hvilke datoer der er ledige under fanen Online booking. Jeg håber der er en dato, der passer jer. Venlig hilsen John

 2. Hej John

  Bi glæder , os til i kommer igang igen. Betinna og jeg vil gerne med på den tur, der hedder den 28/5 strandenturen til FaldSled.
  Ps Betina vil gerne have Fengur og jeg vil gerne have Glanni.
  Ja du kender os, vi er meste trykke på heste vi kender på en hel dags tur.
  Vi ses 31/3

  Vh Bende Johansane
  Hils Dorte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *