Priser

Priserne for rideture i 2018 er herunder angivet i danske kroner og er pr person inklusiv moms:

Varighed Hverdag Weekend *)
1 235 290
1,5 340 420
2 430 535
2,5 515 625
3 575 695
4 655 795
Hel dag 740 860

*) Weekendpriser gælder fra fredag kl 12 og i skoleferier.

Prisen for heldagsture er uden forplejning. Man kan enten medbringe madpakker eller købe frokost i en kiosk undervejs.

Man kan trække en tur med et barn på en hest for 230,- kr for en time.

Som deltager på faste ugentlige hold er prisen 180,- kr for en tur på en time.

Rideture for en weekend med en kort tur fredag og to heldagsture lørdag og søndag fås for 2400 kr, hvortil skal lægges fra 600 kr  til 1850 kr for indkvartering og forplejning. Beløbet for mad og overnatningen betales direkte til værten, der hvor I bor, og størrelsen afhænger af jeres valg af kvalitet og luksus. Natur her i området såvel som vores heste er i topklasse, og forplejning og indkvartering svinger i pris alt efter om man vil leve primitivt, eller have vild luksus. Prisen for overnatning hos os på  Østruplund, Østrup 32 er 250,- kr pr. person med morgenmad.  Priserne for overnatningssteder i nærheden kan findes f.eks. i Faldsled på Birkelygaard, der er en god overnatningsmulighed kun 8 km fra Østrup.

Gourmetweekenden  er en weekend med god mad og vin, smuk natur og gode heste, bare afslapning og livsnydelse for 2450,- kr  for ridning og hertil skal lægges 1850,- kr for indkvartering og forplejning, ialt 4300 kr.

En Rideweekend  med ridning for  2200,- kr med  god mad og indkvartering til  1200,- kr koster ialt 3400,- kr, mens man kan vælge en billigere ‘ridelejr’-model, hvor indkvartering og mad kun koster 700,- kr, dvs. ialt 2900,- kr.

Vikingeturen er en særlig weekendtur på en speciel rute. Den strækker sig fra fredag eftermiddag til søndag eftermiddag, og prisen herfor er pr person 2400,- kr plus 1165,- kr for indkvartering, som betales direkte til værten, der hvor man overnatter, ialt 3565,- kr.

Rideweekenden til Svelmø koster ialt 3.645,- kr, der afregnes henholdsvis til overnatningsstedet på Svelmø og til os for ridning.

Riderejse Sydfyn er en rundtur, der strækker sig over 3,5 dag. Den koster 3230,- kr for ridning pr person plus 1750,- for indkvartering, ialt 4980,- kr.

I foråret har vi en Pinse Riderejse fra pinse lørdag morgen til anden pinsedag mandag eftermiddag. Den koster 2630,- kr for ridning pr person plus 1350,- for indkvartering, ialt 3980,- kr.

Ridelejre for børn  koster 3350,- kr pr person for 4 dage i sommerferien inklusiv forplejning og overnatning. I efterårsferien er prisen 2950,- kr.

På weekendture, ridelejre og andre længere ture, samt større arrangementer skal  der  betales et depositum på ca. 20 %. Dette tilbagebetales ved evt. afbestilling senest 2 måneder før turen. På ture, hvor der ikke er opkrævet depositum, vil der blive opkrævet et afbestillingsgebyr på 20 %, hvis afbestillingen foretages senere end 14 dage før turen skulle foregå.

Det er en god ide at bestille i god tid, særlig hvis man vil ride i skoleferier eller weekender.


23 kommentarer til “Priser”

 1. Hej, kan min datter på syv (urutineret rytter) og jeg (rutineret) komme på en tur af et par timers varighed eller er min datter for ung?
  Mvh. Christine

  1. Hej Christine.
   I kan godt komme og ride en tur. Kan det passe jer at komme en onsdag kl 16.00?
   Venlig hilsen John

 2. Hvis jeg (på 46) og min 10-årige datter ikke har prøvet at eide før, hvilke muligheder er der så for en tur?

  1. Hej Joan. Tak for din kommentar. I kan godt komme med på nogle af vores ture, selv om I ikke har redet før. Hvilke dage kunne I tænke jer at ride og hvor lang tid?

 3. Hej
  Jeres riderejse Sydfyn på 3½ dag – er prisen på knap 5000,- pr person inklusiv forplejning?
  Vi er interesseret i en tur med start midt uge 27 – er det muligt?
  Vi er 3 personer under 90 kg:-)
  Bedste hilsner
  Anette Strøm

  1. Hej Anette. Det er rigtigt prisen for Riderejse Sydfyn inkluderer forplejning, overnatning, ridning og alt hvad der er brug for i løbet af de 3½ dag. Desværre har vi ridelejr i uge 27, så det er ikke muligt at arrangere en tur den uge. Har I mulighed for at deltage en af de planlagte ture i uge 19 eller 33?

 4. Hej!

  Vad kostar det för två vuxna och två barn (12 och 14 år) att rida en vanlig vardag i två timmar? Vi planerar för semestern i Danmark sommaren 2017.

  1. Hej Mariah.
   Det koster 410,- pr person for 2 timer i hverdagen og 510,- i weekender og skoleferier. Det bliver så 1.640,- i hverdagen og 2.040,- i weekender for 4 personer. Vi håber at se jer næste sommer!
   Venlig hilsen John

 5. Jeg er interesseret i weekend tur luxux…Har en lille cavilier King Charles der er meget stille har ham alle steder kan man have ham med?
  Venligst
  Ann Birgitte Kjeldsen

 6. Hej. Kan man kun ride på hold, eller er der en rute hvor man godt kan ride selv? Tænker mig og min søster skulle prøve det. Vi har redet i en del år nu.

  Mvh. Louise.

  1. Hej Louise.
   Tak for din kommentar. Alle vores ture er med guide, blandt andet fordi det er vigtigt at sikre, at de aftaler om ridestier vi har med lodsejerne bliver overholdt.
   Mvh John

 7. Hej John & Dorte,
  Jeg skal en tur til Langeland her i weekenden
  Vil lige ved den lejlighed hører, om der evt er ride ture hos jer, samt om min skønne Nauma er ledig❤️
  Hvor.
  Charlotte

 8. Hej.
  Vi kommer til Fyn i vores sommerferie og påtænker at bruge en dag på hesteryg.
  “Vi” er: min mand (kan ride trav og galop, men er IKKE rutineret) min datter på 9 år (rider ugentligt, men kræver en nem hest) og jeg (er rutineret rytter). Er det muligt, at I har noget der kunne passe os én af dagene 13. , 14. , 15. eller 16. juli 2015?
  Med venlig hilsen Lisa

 9. hej jeg skal konfirmeres om 4 måneder og skal have noget at komme hen til mit lokale på. jeg vil gerne ride og ville så høre om man kunne leje en af dine heste til det???

  1. Hej Sofie,
   Normalt laver vi turridning med guide og lejer ikke hestene ud. Hvis du skriver lidt mere om, hvorfra og hvortil du vil ride, og hvad du iøvrigt forestiller dig omkring ridning den dag, så vil vi overveje, om vi kan hjælpe dig med at arrangere noget.

  1. Hej Helle,

   Vi har nu lagt os fast på priser for ture på egen hest. Prisen er det halve af almindelige priser plus hvad det koster for ridekort, til den hest, der skal rides på. Vi glæder os til at høre fra dig, når det bliver aktuelt med en tur.

   Mvh John

   1. Hej !

    Min hustru og jeg kunne godt tænke os en ridetur i “de fynske alper”
    og spørgsmålet er, – om der er en tur f.eks. i morgen – onsdag, lige over middag ?
    Turen skal vel vare 1 – 1 ½ time (Vi er total uøvede som rytter !)
    I kan evt komme med nogle alternativer hvis ikke i morgen !!!

    Mvh. Annie & Michael

    1. Hej Annie og Michael,

     Tak for jeres kommentar. Vi har gode heste til begyndere også, og vi har en 1,5 times tur i morgen onsdag kl 14.30, som I kan komme med på. Hvis det kan passe jer, så send venligst et telefonnummer, vi kan notere i kalenderen. Vi håber at se jer imorgen.

     Venlig hilsen

     John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *