Forberedelsesweekend

Østrup Turridning arrangerer en Forberedelsesweekend til rideture på Island.

Forberedelsesweekenden 2014.
Forberedelsesweekenden 2014.

Der holdes en  Forberedelsesweekend den 2.-3. juni 2018. Det er ikke et krav, at dem som skal med på vores ture på Island  deltager, bare et godt tilbud. Man kan også deltage i Forberedelsesweekenden, selv om man skal deltage i andre arrangørers ture på Island.

Formålet er, at prøve at ride langt på en dag, lære nogle teknikker til at skåne bagdel og lår, stille alle de spørgsmål, der opstår, og selvfølgelig at få hilst på hinanden og se mange billeder fra tidligere ture på Island.

Der bliver mulighed for at deltage en eller to dage. I begge tilfælde er der overnatning, så der bliver god tid til at se billeder og snakke om turen lørdag aften.

Turen starter lørdag kl. 10 med en heldagsridning inklusiv frokost. Aftensmad kl. 19 er for alle deltagere, også dem, der kun vil ride om søndagen. Overnatning bliver på 3 og 4 mandsværelser. Soveposer eller sengetøj skal medbringes. Om søndagen er der morgenmad kl. 9 og ridning fra kl. 10 til ca. kl. 16.

Prisen for en dag inklusiv ridning, frokost, aftensmad og overnatning er 1100,- og for 2 dage 1950,-.  Vi har lavet en særlig rabatpris for dem, som deltager på vores ture på Island. For en dag bliver 950,- og for 2 dage 1800,-. Hvis I ikke overnatter kan fratrækkes 150,-. Når I melder jer til, bedes I fortælle, om I deltager i ridning om lørdagen, om søndagen eller begge dage. Du kan booke en plads på Forbereddelsesweekenden på dette link.

Der er også lavet en blog for deltagere i turene på island2018.oestrup.dk.

Billeder fra turene på forbereddelsesweekenden 2016

Forberedelsesweekend lørdag Forberedelsesweekend lørdag.

Strandturen søndag Strandturen søndag.

Hjemturen fra stranden Hjemturen fra stranden.

Rul til toppen