fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Gourmetweekend

En weekend med god mad, smuk natur og gode heste, indkvartering og service i topklassen, bare afslapning og livsnydelse.

Inviter manden eller kæresten med, vi har super herreheste, også til ham der ikke har redet før. En pige tur, tur med vennerne eller en familie tur så mulighederne er mange. Maximum 8 deltagere.

Udsigten over Svanninge Bakker.Udsigten over Svanninge Bakker.

Indkvartering foregår på den nyistandsatte Brobyværk Kro, der serverer fantastisk god mad.

Book en tur

Så bliver der serveret gourmetfrokost i det grønne.
Så bliver der serveret gourmetfrokost i det grønne.

Man ankommer fredag kl 15.00 til Østrup 32, der serveres en forfriskning, hvorefter vi finder en hest der passer den enkelte. Ridetur ca. 2 timer, vi runder Trebjerg, hvorfra vi, kan se Helnæsbugten med øerne, Faaborg fjord med øer, Ærø med fyrtårnet på Kalnæs, Als med skorstenen på Danfoss samt Sønderjyllands kyst.

Derefter kører man til Brobyværk Kro og får god aftensmad med to-tre retter mad. Overnatning foregår på dobbeltværelser (tillæg for enkeltværelse muligt), og der serveres morgenmad i restauranten.

Udsigten fra Hammerdammen.
Udsigten fra Hammerdammen.

Lørdag starter vi i Østrup kl 10.00 0g rider en heldags tur ved Arreskov sø og gennem de Fynske Alper. Vi rider 25 – 30 km. Alt efter rytternes bagdele og kondition. Der er en kaffepause og en is eller drikkepause undervejs. Der ud over holder vi en længere frokost pause. Vi nyder en lækker frokost i det grønne, naturligvis med borde, stole og toiletfaciliteter, og er der drikkevarer til maden. Lørdag aften vil ligne fredag, hvad forplejning osv. angår.

Søndag kl 10.00 er også en heldagstur, men selvfølgelig er det en anden tur med anderledes naturoplevelser, men ikke mindre smukke. Denne dag rider vi 25 – 28 km, evt. mindre og i et mere roligt tempo, hvis rytternes følelser i bagdelen antyder det. Men da alle vores heste er gode tøltere, plejer det ikke at være noget problem. Søndag rider vi i skov og langs stranden ved Faldsled. Der er mulighed for at komme til at bade med hestene, hvis vejret og interessen er til det.

Turene gennemføres med grupper på 6-8 personer, men du er velkommen til at melde dig som enkeltperson, så finder vi et tidspunkt der passer.

Rul til toppen
Translate »