Pinse Riderejse

Fart over feltet i forårslandskabet...
Fart over feltet i forårslandskabet…

På denne Pinse Riderejse  kan du nyde en stor del af den smukke  natur i De  Fynske  Alper.  Turen går fra sted til sted over de 3 dage, og er  en fantastisk oplevelse af at bevæge sig gennem landskabet på opmærksomme heste, der er glade ved at gå frem i  samarbejde med rytteren.

Det er en tur  med overnatninger 2 forskellige steder undervejs – en nær vandet  på et høhotel  øst for Faaborg, og en på et høhotel i De Fynske Alper.

En rolig stund i den forårsgrønne skov.
En rolig stund i den forårsgrønne skov.

Undervejs på rideturen gennem istidslandskabet gør vi holdt og laver strække-ben-pauser ved flere af de mest fantastikse udsigter og de mest spændende steder i det kulturhistoriske landskab.

Detaljer om  pinse riderejsen

Denne riderejse  starter pinse lørdag kl 10.00  og slutter mandag anden Pinsedag omkring kl 15. Lørdag og søndag er der heldagsrideture og man overnatter lørdag i dobbeltværelser på  Bed & Breakfast nær Holsteenshuus skovene, og søndag i et B&B nær Svanninge Bakker. Mandag er en  3/4-dagsridetur med frokost.  Turen gennemføres med en gruppe på 4-8 personer.

Book en Riderejse

Til hest i Svanninge Bakker.
Til hest i Svanninge Bakker.

Billeder fra Pinseriderejsen 2016

Pinse Riderejse til Svanninge Bakker Pinse Riderejse til Svanninge Bakker.

En fugtig Pinsetur En fugtig Pinsetur.

Fra Holstenshus til Svanninge bakker Fra Holstenshus til Svanninge bakker.

Pinseriderejse fra Faldsled til østrup Pinseriderejse fra Faldsled til Østrup.

6 kommentarer til “Pinse Riderejse”

 1. Hej

  Vi er en familie på 4. Børnene er godt nok kun 6 år, men går til ridning. Men vil en pinsetur være en mulighed for os?

  Camila

 2. Hej!
  Skal man være god til at ride for at være med.
  Altså skal man kunne galloppere og trave
  Kh Luna

  1. Hej Luna.

   Tak for din kommentar.

   Man kan godt være med også på de lange ture, selv om man er begynder eller kun har redet lidt. Vi har gode heste også for begyndere – heste som tølter fint, og det vil sige man sidder godt i sadlen.

   Det er dog vigtigt man er i fornuftig fysisk form, ikke er nervøs for at sidde på en hest, at man har en god balance og kan slappe af og følge hestens bevægelser.

   Vi håber du får lyst til en tur og glæder os til at se dig.

   Venlig hilsen John

 3. Hej igen – jeres pinsetur lyder fantastisk. Har lige lidt spørgsmål: Kan man komme ene kvinde – og få et eneværelse de 2 nætter? Hvordan med mad & drikke – er det med i prisen? Og hvordan med tøj & ting – sørger I for transport fra sted til sted..?
  Hvornår skal I have tilmelding – senest? Alternativt kunne jeg være interesseret i vikingeturen den 3. juni – har de samme spørgsmål til den.
  Mange hilsner Helle

  PS Alder 53 år, rider ikke til hverdag men har været på rideferie flere somre på Læsø og ved Vesterhavet og kan godt klare lange dage i sadlen og fart på hesten.

  1. Hej Helle.
   Tak for din kommentar om Pinse Riderejsen. Du kan fint komme ene kvinde på turen, da vi lægger vægt på at være afsted sammen som et hold og vi kan godt tilbyde dig eneværelse til de to overnatninger.
   Mad og drikke er med i prisen og der bliver sørget for transport af bagage fra sted til sted.
   For at sikre dig en plads skal vi helst have besked inden så længe, da pladserne bliver fordelt efter ‘først til mølle’ princippet.
   Vi håber at se dig i Pinsen.
   Mvh John

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *