fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Naturrideweekend

Hvis I er til ro, smuk natur, lejrbål, fritidsliv og kan lide at falde i søvn til lyden af hestenes gumlen, så er en “Naturrideweekend” lige noget for jer. I bor i shelter i skoven i smuk natur omkring Trente Mølle. Hestene går og græsser i en lille fold ved siden af jeres lejrplads og bålhytte. Vi sørger for mad, vand service og brænde, samt fold, foder og vand til hestene.

Naturrideweekenden starter fredag kl 15 med en kortere ridetur og fortsætter lørdag og søndag med rideture hhv til stranden ved Faldsled og til Svanninge Bakker.

Hestene på fold ved shelter i skoven
Hestene på fold ved shelter i skoven

Det eneste I skal medbringe er en lygte, sovepose, underlag, håndklæde, tandbørste og tøj efter vejret. Så naturligvis, kage, slik, vin, øl eller hvad I nu har lyst til at hygge jer med når I sidder om bålet i solnedgangen medens hestene græsser lige ved siden af jer.

Book Natur tur

Shelterovernatning
Shelterovernatning

I skal være rideklar lørdag og søndag ca kl 10 og så kommer der en guide til hest ud og henter jer.

Afsted på tur efter en nat i shelter
Afsted på tur efter en nat i shelter

De tre shelter ved Trente Mølle, som ligger kun 2 km fra Østrup er meget efterspurgte, og skal derfor bookes i god tid, så alt ikke er optaget. Det er kun omkring den den ene, Gyveltorp, at der er mulighed for at opsætte hestefold. Derfor skal I planlægge en  “Naturrideweekend” i god tid inden I skal afsted.

Rul til toppen
Translate »