fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Asdur fra Ny Nørregård er solgt

Asdur, september 2021

Asdur er en vallak på 15 år, 142 cm i stang. Han er 5-gænger med fint adskilte gangarter og let til tølt. Han har en fantastisk galop og en fin taktfast trav. Han er trafiksikker, trailervant, bade- og svømmevant og står pænt ved smed. Han har vilje over middel og kan rides af de fleste i flok, han har lært at gå ud alene fra start, da han blev tilredet. Vi kender hans historie godt, da vi selv har tilredet ham. Han er lidt af en kylling og søger en plads midt i flokken, men såfremt rytteren kan tage førertrøjen på, således at han føler, at man passer på ham, er der absolut ingen problemer med at ride ham ud alene og få ham til at gå forbi og gennem alt. Men hvis rytteren er nervøs eller usikker, går det lige ned i ham.

 

Asdur er let i flokken og på folden og indordner sig. Han er tilredet som 5 års og har derefter haft pause vinteren over og startet som turhest, da han var 6 år, men har ikke været på heldagsture før han var 7 år. Han har arbejdet som turhest 10 sommersæsoner, og har stadig masser af energi og fremdrift.
Asdur sælges, fordi vi har turridning, og da vores heste skal være i form til heldagsture på 30 km, har vi valgt at gå på tværs af regeringens politik og sætte pensionsalderen ned, så nu trænger han til et privat hjem, hvor han med almindelig brug vil kunne skabe rideglæde i mange år. Asdur er elegant og sporty og har sin grunddressur i orden og vil helt klart også kunne gøre sig på konkurrencebanerne.
Pris 65.000,-.
Rul til toppen
Translate »