fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Ridelejr for børn og også nogle forældre

Galopmarken ridelejr juli 2015
Afsted på galopmarken.

Østrup Turridning  arrangerer ridelejre i sommerferien 2020 i ugerne 27, 28, 29 og 30 og 31. Du kan på dette link se hvor der stadig er ledige pladser. Lejrene varer i 4 dage og i sommerferien starter de om tirsdagen kl. 10 og slutter om fredagen kl. 14.

I efterårsferien i uge 42 har vi to lejre, en fra lørdag kl. 10 til og med tirsdag kl. 14 og en anden fra torsdag kl. 10 til og med søndag kl. 14.

Ridelejrene i sommerferien koster 3350,- og i efterårsferien 2950,- kr. Prisen er inklusiv ridning, mad og overnatning.

Book en Ridelejr

Ridelejre sommeren 2014.
Ridelejre sommeren 2014.
Der var gang i den på efterårsferiens første ridelejr i 2014 - se billederne her.
Der var gang i den på efterårsferiens første ridelejr i 2014.

Der kan være 8-10 deltagere på ridelejrene. Børnene bor hos os på tre til fire  gæsteværelser, med tilhørende bad og toilet.   Der rides på kvalitetsheste, rolige og velopdragne islændere, venlige og naturligvis trafiksikre. De er alle gode tøltere, der vil frem, så de er bestemt ikke kedelige.

På anden ridelejr i efterårsferien regnede det kun en dag, og de seje ridepigerklarede turen i silende regn.
På anden ridelejr i efterårsferien regnede det kun en dag, og de seje ridepiger klarede turen i højt humør.
Ridelejre juli 2013 – se billederne her

Vi rider i skov og ved strand. I picaderoen undervises i Horsemanship kropssprog og i almindelig omgang med heste. Der kan evt. arrangeres undervisning i grundridning på bane.

Ridelejer i uge 30 i 2011

Der arrangeres, strandtur, naturlegeplads tur, eventyraftener, hestehistorie aftener, video og slik aftener, spilleaften og meget mere hyggeligt og spændende efter alder, behov og ønsker. Om aftenen er der bål og hot-pot, hvor I kan ligge i blød og pjaske vildt så længe I lyster. Der er også legetøj og både, der kan sejles med.

Der lægges vægt på, at børnene behandler hinanden godt, og at ingen bliver holdt uden for fællesskabet, så alle kan trives og få en dejlig oplevelse. Rygning er ikke tilladt på ridelejrene.

3. august 2012: Ponygames på den 4. ridelejer.

Når der er børnelejr mødes vi på Østruplund, Østrup 32, 5600 Faaborg kl. 10. Når vi har sagt goddag til hinanden, fået lidt i maven, og du har set, hvor du/I skal sove, er det tid til at hilse på hestene.

Vi vil ride i den smukke natur omkring De Fynske Alper og vi skal til stranden med hestene. Der er fold til hestene i middagspauserne, eller vi binder dem, vi besøger naturlegepladsen, stjerne kikker tårnet i De Fynske Alper, og andre sjove ting. Så er der naturligvis iskiosker undervejs.

12. juli 2012: Undervisning og spring på Østrup Turridnings nye ridebane

Der plejer at gå meget tid med at nusse og børste hestene, flette haler, maner og den slags. Hestene er venlige og omgængelige, og du kan godt selv gå ind til dem. Ud over naturridning arbejder vi med kropssprog og heste håndtering/opdragelse i picaderoen.

Spisestue og opholdsrum til ridelejre og weekend ophold.
Spisestue og opholdsrum til ridelejre og weekend ophold.

Ridelejren slutter på fjerdedagen kl. 14. Prisen kan ses på siden med  Priser  og den kan betales ved ankomst (check eller kontanter, vi kan ikke tage dankort) eller den kan overføres elektronisk.

Man skal medbringe:

  • Sengelinned og dyner eller sovepose.
  • Toiletgrej samt håndklæde.
  • Fornuftigt tøj, bukser uden indvendig søm eller joggingbukser kan bruges, hvis man mangler ridebukser.
  • Badetøj.
  • Gerne ridehjelm, hvis du har en (vi har nogle til udlån).
  • Lommepenge til iskioskerne

Vi glæder os til at se så mange som muligt, både nye og tidligere deltagere. Det er altid en god ide at bestille i god tid, da der plejer at være god søgning til børnelejrene.

Ridelejre i juli 2012

Ridelejer i uge 26 i 2011.
Rul til toppen
Translate »