fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

November 2013

 
Kære ryttere og hestevenner
 
 
Efter vi har sluttet en god sæson i 2013 og vi og hestene hviler ud, vil vi gerne fortælle lidt om vores planer for ridesæsonen 2014, som omfatter  Ridetur på Island 2014,  Weekendture med overnatning nær vandet,  Ridelejre i juli,  Rideture gennem istidslandskabet  og  Ny hjemmeside.
 
 
Ridetur på Island 2014
 
Tag til Nordlandet på Island med Østrup Turridning fra 28. juni til 4. juli, 7 dages tur med 5 ridedage.  Vi bor fast i et hus med hot-pot og komfortable værelser ved fjorden nær den en lille by Hvammstangi. Hestene, vi rider, er de lokale bønders egne heste, ikke almindelige turistheste.  Der er mellem 80-100 løse heste med i flokken på turen.  Vi rider gennem fjeld, over højland og tuer, langs floder og gennem vand. Hver aften efterlader vi hestene et nyt sted, og vi bliver kørt tilbage til huset, således at vi samlet kommer til at ride en lang tur. Max 14 deltagere. Prisen er kun 9.250,-  svenske, dvs. knapt 8.000,- danske kroner alt inklusiv undtagen flyrejsen.  Østrup Turridning arrangerer en forberedelses weekend den 31. maj til 1. juni, hvor vi prøver at ride 30 km på en dag, snakker om forberedelserne til turen og ser billeder fra tidligere års ture.  Tilmelding til rideturen på Island senest den 15. februar, fordi man skal være rigtig tidligt ude for at sikre sig de billige flybilletter. Hvis du er interesseret, så se mere om turen på vores hjemmeside eller kontakt os direkte.
 
Weekendture med overnatning nær vandet
Vi har nu fået aftaler på plads, der gør at en større del af den fantastiske natur langs Riderute Sydfyn kan nydes på vores weekend ture. Programmet for disse udviddede ture starter fredag eftermiddag med en kortere tur, hvor man kan prøver og vælge heste. Efter overnatning i Østrup rider vi til Svanninge Bakker, gennem Svanninge Bjerge og Høbbet og ender dagen på et fint Bed & Breakfast tæt på vandet ved Nab. Her spiser og overnatter heste og ryttere i smukke omgivelser. Hvis vejret er til det, bader vi med hestene inden turen om søndagen går gennem Holstenshuus og Sollerup og ender i Østrup sidst på eftermiddagen. Foreløbig er der planlagt ture den 9.-11. og den 23.-25. maj, samt den 6.-8. juni, og vi hører gerne fra interesserede allerede.
 
Ridelejre i juli  
I sommerferien 2014 laver vi ridelejre i ugerne 28, 29, 30 og 31. Lejren i uge 29 er tænkt fortrinsvis for mindre børn, og i sommer var der nogle seje små på 6 og 7 år, der klarede selv at komme op på hesten og galoperede derudaf. Gå ind på vores hjemmeside og læs mere om ridelejrene, og husk at bestille plads i god tid, hvis I vil være sikre på et få det tidsrum der passer jer bedst.
 
Rideture gennem istidslandskabet
Vi er igang med at udvikle nogle nye tiltag, hvor rideturene også vil fokusere på flere af værdierne i det fantastiske natur-, kultur- og istidslandskab i de Fynske Alper. Efterhånden som programmet for disse tiltag bliver lagt fast, så vil der blive orienteret nærmere om det på vores hjemmeside.
 
Ny hjemmeside
Vi er igang med at ombygge vores hjemmeside, så vi kan præsentere turridningen på en mere åben og dynamisk måde, hvor der også er plads til dine kommentarer og input. Ud over naturen omkring Østrup så er vores veltrænede og  opmærksomme heste med god vilje det absolut vigtigste aktiv, som du som rytter kan nyde her. Det er planen med tiden at opbygge en blog med grundige beskrivelser af vores heste og deres historie. Så har du mulighed for allerede inden du kommer, at udse dig nogle af hestene, blandt hvilke vi kan finde den rigtige hest til din ridetur hos os. Besøg os på  www.oestrup.dk, og lad os høre hvad du gerne vil se og læse mere om.
 
I er meget velkomne til at kontakte os med spørgsmål på telefon eller mail. Vores kalender er åben for bookninger fra april til november 2014, og vi glæder os til at se jer.

 

Venlig hilsen
 
Dorte & John
 
Østrup Turridning

 

Rul til toppen
Translate »