fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Magnus

Magnus fra Tjenergården er født i 2007.

Magnus kom til os 2016 sammen med Sif. Han er stor og stærk, har megen vilje og er enormt følsom for rytterens signaler. Der er reaktion på den mindste indvirken med sæde, schenkler eller tøjler.

Magnus september 2017
Magnus september 2017

Tidligere ejer, Amelia plejede at ride ham bidløst, men i turridningen går han med et meget skånsom uddannelsesbid. Han rides uden næsebånd. Han er meget blød i munden og rides mest for vægt, stemme og signalpind. Han har en flot samling og bæring. Han kan blive pasagtig i tølten, når han rides i flokken, fordi han altså lige skal sørge for at komme med og derfor godt kan spænde op. Han er en stor stærk hest med megen fremdrift. Derfor giver vi ham kun til erfarne ryttere, men børn, der er dygtige ryttere, kan også ride ham.  Det er en oplevelse at ride Magnus, og man skal ikke regne med, at man bare skal sidde og slappe af, der skal rides hele tiden. Vi kan kende en dygtig rytter på, at vedkommende kan li’ at ride Magnus, og de bedste af dem siger: “At ride Magnus er ligesom at flyve”.

Magnus har hele tiden igang med noget, han kan klare at tisse, spise græs og gnuppe sit hoved på et forben på samme tid. Han er heldigvis bund stabil, ikke nervøs, og han springer ikke til siden eller løber løbsk. Kælenavn: ADHD hesten.

Rul til toppen
Translate »