fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Luksus

… og gourmet weekend

En weekend med god mad og vin, smuk natur og gode heste, indkvartering og service i topklassen, bare afslapning og livsnydelse. Slå op på siden med priser for at se hvad det koster. Hertil kommer indkvartering, der betales direkte til værten når I kommer til  indkvarteringsstedet.

Inviter manden eller kæresten med, vi har super herreheste, også til ham der ikke har redet før.

En pige tur, tur med vennerne eller en familie tur – mulighederne er mange.

Turene gennemføres med fra 4 til 8 deltagere. 

Virkelig luksus hele vejen igennem. Indkvartering i Faldsled, ikke på den berømte kro, men lige ned til havet i dobbeltværelser med eget toilet og bad på Faldsled Vandrerhjem.

Man ankommer fredag eftermiddag, der serveres en forfriskning, hvorefter vi finder en hest der passer den enkelte. Ridetur ca. 2 timer, vi runder Trebjerg, hvorfra vi, kan se Helnæsbugten med øerne, Faaborg fjord med øer, Ærø med fyrtårnet på Kalnæs, Als med skorstenen på Danfoss samt Sønderjyllands kyst.

 

Derefter god aftensmad med tre retter mad og vin ad libitum. Menuen aftaler vi, det kan være alt fra rødt oksekød til eksotiske udenlandske retter. Maden laves for det meste af årstidens råvarer fra skov og have, Karl Johan svampe, vilde brombær og hindbær samt vildt, fasan, hare, eller rådyr fra skoven. Fra haverne og bønderne, friske jordbær, nyopgravede kartofler, æbler, pærer, nødder, friske landæg samt friskplukkede krydderurter fra egen have, fisk frafjorden og naturligvis hjemmebag. Aften til fri disposition, men der kan arrangeres diverse spændende historiske eller kulturelle oplevelser, hvis man føler tiden og energien er til det. Man kan naturligvis også bare snakke, hygge sig sammen eller se fjernsyn. Selvfølgelig bliver der på et tidspunkt serveret aftenkaffe med hjemmebag eller lidt konfekt til den søde tand. Vi finder også en cognac til kaffen eller noget i den stil. Hjemtransport til Faldsled, 8 km. er med i prisen, og I bliver hentet igen lørdag morgen. Hvis man vil overnatte på østruplund, koster det ekstra for værelse, egen opholdsstue med fjernsyn, bad og morgenmad.

Lørdag rider vi en heldags tur ved Arreskov sø og gennem de Fynske Alper. Vi rider 30 – 40 km. Alt efter rytternes bagdele og kondition. Der er en kaffepause og en is eller drikkepause undervejs. Der ud over holder vi en længere frokost pause hvor hestene kommer på fold. Vi nyder en lækker frokost i det grønne, naturligvis med borde, stole og toiletfaciliteter, og selvfølgelig er der øl, vand og vin ad libitum til maden. Lørdag aften vil ligne fredag, hvad forplejning, indhold osv. angår.

Søndag vil ligne lørdag, men selvfølgelig er det en anden tur vi rider så naturoplevelsen vil være anderledes, men ikke mindre smuk. Denne dag rider vi også 30 – 40 km., evt. mindre, og i et mere roligt tempo hvis rytternes følelser i bagdelen antyder det. Men da alle mine heste er gode tøltere, plejer det ikke at være noget problem. Søndag rider vi mest i skov og langs stranden ved Faldsled. Der er mulighed for at komme til at bade med hestene, hvis vejret og interessen er til det. Når vi ankommer til østruplund sidst på eftermiddagen afsluttes med et let måltid, og der pakkes inden afrejsen.

Luksus og gourmet weekend findes også i en ride ferie model. Pris og længde aftales individuelt.

 

Rul til toppen
Translate »