fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Jasmin – ny driftleder i 2023

Jasmin – ny driftleder i 2023.

Hej til jer alle sammen, mit navn er jeg Jasmin, 23 år gammel og i denne sæson vil jeg være driftleder hos Østrup Turridning.

Jeg har brugt det meste af mit liv på en hest, startede helt lille på en rideskole og har efterfølgende redet Welsh ponyer på et stutteri på Langeland.

Kåringer og shows af disse ponyer, har altid betydet meget for mig, og den del af hesteverdenen har fået en stor plads i mit hjerte.

Derfor har jeg selv en lille sort hingst på 1 år, han er min fremtidige ridehest og måske kommende showpony.

Den store glæde ved turene i showringen er tæt efterfulgt af turene i naturen, turene hvor man får vinger og man kan slippe resten af verdenen omkring sig. Disse ture har været min vej til ny energi igennem årene og jeg tror på at i samhør med en hest kan man finde ro på ny på denne måde.

Jasmin og Tindur.

Jeg har brugt et år ved Gardehusarregimentets hesteeskadron som værnepligtig, dette indebære både feltture i den kolde skov, og ridning i Københavns gader ved eskorte. Her har jeg mange historier fra som jeg vil elske at dele med jer.

Jeg har aldrig redet på islandske heste, Østrup blev min debut i den kategori. Men jeg er imponeret over den power og gåpåmod disse små heste kommer med, igennem naturen tager de bare en med ud og giver en oplevelse uden lige. Men jeg lover jer at jeg er lærenem, og min tølt er snart i skabet. Jeg vil gøre mit bedste for at give jer en uforglemmelig oplevelse når i kommer og nyder naturen med os.

Jeg vil glæde mig til at møde jer alle ude hos Østrup turridning, at høre jeres historier og sammen lave en ny.


Jasmin og Dorte på Tindur og Nostri.

Rul til toppen
Translate »