Bjørk

Bjørk september 2017
Bjørk september 2017.
Bjørk i front.
Bjørk i front.

Bjørk fra Østrup er en hoppe født i 2010.  Hun er født og opvokset i Østrup.  Tilredet af Dorte i 2015. Hun er helsøster til Bjartur, og halvsøster til Hind og Lækur.

Bjørk er en smuk dame, og hendes ydre falder altid i smag hos mennesker. Bjørk er lidt  egenrådig og kræver til tider at  rytteren kan drive hende frem. Dog laver hun ikke unoder, og er altid det sikre kort, hvis man er en meget urutineret eller nervøs rytter.

Ligeledes er hun god til små børn, hun har et stort moderinstinkt og passer godt på dem. Hvis flokken galoperer væk, og man ikke tør ride så stærkt, holder man bare Bjørk tilbage. Hun siger ikke nej til en pause og kunne aldrig drømme om at løbe med de  andre heste.

Bjørk er trods sin unge alder, den der er højest i hierakiet, og hun skal ikke løbe efter flokken, de andre skal følge  hende, det er hun helt overbevist om. Hun har kanon bløde bevægelser med meget lidt rygsving og god tølt. Perfekt til en forsigtig begynder, men kan også nydes af en rutineret rytter. Kælenavn Babiehesten.


Rul til toppen