fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Bjørk

Bjørk september 2017
Bjørk september 2017.
Bjørk i front.
Bjørk i front.
Bjørk fra Østrup er en hoppe født i 2010.  Hun er født og opvokset i Østrup.  Tilredet af Dorte i 2015. Hun er helsøster til Bjartur, og halvsøster til Hind og Lækur.
Bjørk er en smuk dame, og hendes ydre falder altid i smag hos mennesker. Bjørk er egenrådig og kræver til tider at  rytteren kan drive hende frem. Dog laver hun ikke unoder, og er altid det sikre kort, hvis man er en meget nervøs rytter.
Ligeledes er hun god til små børn, hun har et stort moderinstinkt og passer godt på dem. Hvis flokken galoperer væk, og man ikke tør ride så stærkt, holder man bare Bjørk tilbage. Hun siger ikke nej tak til en pause og kunne aldrig drømme om at løbe efter de andre heste, hvis flokken forsvinder i galop.
Bjørk er meget højt i hierakiet, og hun mener ikke, at hun skal følge flokken, det er flokken, der skal følge hende, det er hun helt overbevist om. Hun har kanon bløde bevægelser med meget lidt rygsving og god tølt. Perfekt til en forsigtig begynder, men kan også nydes af en rutineret rytter. Kælenavn Barbiehesten grundet hendes blide og feminine udseende.
Bjørk - nyt føl i Østrup
Bjørk – nyt føl i Østrup 2010.04.25.
Rul til toppen
Translate »