fbpx

Østrup Turridning

Rideture på gode islandske heste i fantastisk smuk natur

Spanien

Rideferie i Andalusien

Normalt arrangerer vi islænderridning på Sydfyn  og på Island, men nu også i Andalusien i Spanien.

Vi har et byhus i El Burgo, en af de små hvide landsbyer i Andalusien nær i naturparken Sierra de las Nieves. Her er vi dumpet ned i et paradis hvad angår Andalusisk bymiljø med smalle, stejle gader, fred og ro, smuk natur, fantastiske ridemuligheder, solbadning og badning i den rene Turon flod. Dette er ikke solkysten – det er Andalusien.

Klik her for at se flere billeder fra vores hus i El Burgo.
Klik her for at se flere billeder fra vores hus i El Burgo.

Ridning: Fire heldagsture med frokostpause i bjergene. Vi starter hhv. fra El Burgo og fra Rejertilla, der ligger midt inde i naturparken. Landskabet er fascinerende smukt med både skyggefulde brede bjergveje, bjergklatring og højder med udsigt over området, stejle skrænter, gamle klostre og olivenmøller. Naturparken er meget stor, og vi rider i forskellige områder de forskellige dage. Ridearrangøren Rejertilla har gode, velredne heste med vilje til at gå frem og evne til at klare vanskelige bjerg-etaper. Islændere er det jo ikke, men vores ridestil, som vi kender den fra Islandsk bjergridt, kan godt bruges.

Klik herover  for at se en video om El Burgo.


Billedet herover fra videoen og viser udsigten som den er fra vores stuevindue.

To fridage: Her kan man tage en bus til Ronda, kun 25 km. fra El Burgo. Det er en smuk by placeret midt over en fantastisk slugt. Den er mange historiske og kunstneriske seværdigheder, samt mange spændende forretninger og cafeer. Man kan også gå tur i bjergene eller gå ud til badesøen i bjergene, 2 km fra huset. Man kan udforske El Burgo, hvor vi bor midt i den gamle bydel med den antikke arabiske mur bagerst i patioen. Eller man kan bare dase og nyde solen på udsigtsterrassen. Hvis man vil ride mere end de indlagte 4 heldagsture, kan man tage ud til Rejertilla (www.rejertilla.com) og tilkøbe sig yderligere ridning.

20121208-12 Tina, Charlotte og Jannie i El Burgo

Eksempel på en tur:   8 dage/7 overnatninger i 2 personers eller enkeltmands værelser, og fuld kost med morgenmad og aftensmad i huset i El Burgo og frokost i form af madpakker. Der ud over drikkevarer, også vin/øl samt diverse lokale mere eller minde alkoholiske drikke (spansk Sangria er meget populær i den varme tid). Ring eller skriv og få et tilbud.

Hus i fantastisk andalusisk bymiljø i El Burgo

Hus i El Burgo, Spanien. Et byhus i El Burgo – en af de hvide landsbyer i de Andalusiske bjerge med smalle, stejle gader, fred og ro. Nær naturparken Sierra de las Nieves, med smuk natur og fantastiske vandre- og ridemulig. Se alle opslag i El Burgo

Ud over opholdet skal man regne med udgifter til følgende:

– Flybilletter
– Lufthavnsbus fra Malaga lufthavn til centrum (Estacion central)
– Bus fra Malaga til El Burgo
– Bus fra El Burgo til Ronda såfremt man vil bruge en dag i Ronda.
– Ridning, 4 heldagsture

20120926 Ridning i El Burgo.
20120926 Ridning i El Burgo.

Recopilación de imágenes de El Burgo.  Offentliggjort den 30. jul. 2012

Rul til toppen
Translate »